zaterdag 1 september 2018

SUPERDEAL

Wat een superdeal! Ik hou toch wel bijna dagelijks in de gaten of er nog leuke aanbiedingen zijn voor hotels in Washington en New York en gisteren was er een hele mooie aanbieding voor Washington. Via Hotwire werd er een 4,5 sterren hotel aangeboden in City Center van Washington voor een hele mooie prijs. We hebben de gok gewaagd (je weet bij Hotwire niet van te voren precies welk hotel het is) en het bod geaccepteerd. En het is geworden het Kimpton Hotel Monaco voor ongeveer de helft van de prijs waarvoor het elders aangeboden wordt.
We zijn heel blij met de deal. Het ligt op loopafstand van de National Mall en van een metro knooppunt. Ze serveren complimentary koffie in de morgen en bier en wijn tijdens happy hour. En ze hebben gratis fietsen voor de gasten en dat komt helemaal goed uit, want we zijn zeker van plan om te gaan fietsen door DC. Nu nog een mooie deal voor New York, we houden het de aankomende tijd dagelijks in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BOOT, TREIN, VLIEGTUIG EN AUTO

De laatste dag van deze heerlijke vakantie is helaas al weer aangebroken. Maar er staat wel eerst nog iets leuks op het programma! Na opnieu...