donderdag 27 september 2018

SAFE AND SOUND IN DC

Een soepele reis. Zo mogen we het wel noemen. Eigenlijk ging alles volgens schema. Iets voor achten zijn we vertrokken en na wat regulier file leed waren we om half tien op Schiphol. De valetparking verliep prima, want er stond keurig iemand klaar voor ons toen we kwamen aanrijden. Het inchecken, de security, een kopje koffie, alles liep gesmeerd. We vertrokken keurig op tijd en na een soepele vlucht (paar filmpjes, pasta or chicken en een dutje) zijn we keurig op tijd geland op Dulles. United Airlines is op zich wel goed bevallen, alleen de stewardessen (m/v) mogen wel wat klantvriendelijker zijn.
Na de landing werden we in een vreemd soort voertuig (een soort in hoogte verselbaar pantservoertuig) naar een andere terminal gebracht en daar waren we in 5 (!) minuten door de immigration. Hoe anders dan in Orlando deze zomer! Ook de koffers waren er sneller dan Monique naar de WC kon gaan, dus met een vloek en een zucht stonden we bij de bus. Die bracht ons naar de metro en na een klein uurtje heen en weer gewieg stonden we in het centrum van Washington! Het weer is niet fantastisch vandaag, dus we moesten nog een minuut of 5 door de regen naar het hotel. En dat ziet er prima uit! Een beetje kitscherig, dat wel. Maar prima de luxe.
We hebben even lekker gerelaxed op de kamer en zijn daarna een hapje gaan eten. We zijn uitgekomen bij een tapas restaurantje in de buurt. Heerljk gegeten, maar wel prijzig. Op de weg terug lopen we nog even langs een Walgreens voor wat inkopen en om een uur of 9 gaat het kaarsje uit.

1 opmerking:

  1. Nou, dat ging lekker soepel allemaal! Jullie zijn er nu, lekker genieten. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

BOOT, TREIN, VLIEGTUIG EN AUTO

De laatste dag van deze heerlijke vakantie is helaas al weer aangebroken. Maar er staat wel eerst nog iets leuks op het programma! Na opnieu...